Boxerský maratón v Tatralandii s rekordnou návštevnosťou

Ani tropické 30 stupňové teplo neodradilo ľudí od toho, aby prišli povzbudiť svojou účasťou 24-hodinový boxersky maratón. Projekt „Slovensko do rukavíc“ sa po Galante, Banskej Bystrici a Humennom presunul pod Tatry a k vode. V dvoch minútových kolách si s 36-ročným pästiarom vyskúšali box: kulturista Luboš Maliňák, moderátor Rasťo Sokol, dabingový herec Igor Krempaský, Ivo Hlaváček, Stano Gális, Ivan Maljar a publikum bavil moderátor Marcel Forgáč. Sobotné popoludnie prinieslo množstvo športových zážitkov s klubom KO Club Galanta. Nedeľa patrila futbalistom z FK Tatran, ktorí si zápas s majstrom sveta v boxe patrične užívali.

Prvý letný prázdninový mesiac zaznamenal rastúcu percentuálnu návštevnosť akvaparku a to až o 11% oproti rovnakému obdobiu minulého roka. „V Tatralandii sa vždy niečo deje. Pre našich návštevníkov pripravujeme počas leta príťažlivý program, ktorý zaujíma všetky vekové kategórie. Už tretí rok po sebe pod vedením TMR sa nám to úspešne darí,“ dodal s úsmevom brand manager Michal Beňo.

Leto v Tatralandii je najmä o vode a zábave, ktorú si návštevníci môžu vyskúšať na takmer dvoch kilometroch šmýkacích dráh, deti poteší bungee trampolína, nafukovacie hrady, Safari vláčik alebo novinka Gold Splah vo Fun parku. Dospelí si leňošenie na ležadlách môžu vymeniť za aktívny pohyb na pieskovom ihrisku pri plážovom volejbale alebo za aquagym v termálnych bazénoch s animátormi. Nový Tropical Paradise priniesol kúsok prímorského
sveta aj do akvaparku, kde si klienti môžu vyskúšať masážne trysky alebo sa oddávať relaxačným skrášľovacím kúram, či saunovaniu vo vitálnom svete.

3. – 4. augusta 2013 bude v Tatralandii Beach volleyball tour. Viac na http://www.tatralandia.sk/novinky-a-eventy/kalendar-eventov/coqui-beach-tour/. Už 17. – 18. augusta 2013 sa akvapark ponorí do dobrodružnej histórie v Dlhých dňoch Keltov http://www.tatralandia.sk/novinky-a-eventy/kalendar-eventov/dlhe-dni-keltov/. Záver prázdnin vyvrcholí oslavou leta na Summer beach party http://www.tatralandia.sk/novinky-a-eventy/kalendar-eventov/summer-beach-party/.

Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý sám alebo prostredníctvom dcérskych spoločností vlastní a prevádzkuje atraktívne lyžiarske strediská a hotely v oblasti Nízkych a Vysokých Tatier. Patria sem strediská Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Tri studničky, Chalets Záhradky De Luxe a hotel Srdiečko, vo Vysokých Tatrách spoločnosť TMR vlastní a prevádzkuje strediská Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež spoluprevádzkuje stredisko Štrbské Pleso a od zimnej sezóny 2012/2013 si prenajíma v spolupráci so spoločnosťou SMMR, a.s. aj horské stredisko Špindlerov Mlyn v ČR. TMR je zároveň vlastníkom Tatralandie. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj zábavu vo Fun Parku, relax v špeciálnej tropickej hale s morskou vodou, ako aj ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. TMR tiež vlastní hotely a prenajíma hotely Kosodrevina, Liptov a Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2012 sa preinvestovalo do uvedených stredísk vyše 144 mil. €, tieto investície prispievajú k zvýšeniu štandardu a návštevnosti Tatier. Akcie TMR sú od roku 2012 obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.