Do boxera Tomiho Kida sa zahryzne MUFUZA a Československý lev

Na úsmevný, ale aj seriózny zápas vyzval majster sveta v profesionálnom boxe Tomi Kid Kovács napríklad herca Petra Batthyániho, speváka Paľa Drapáka, šéfa súťaží krásy Jozefa Oklamčáka, hudobníka Igora Kmeťa ml. a iných. O vtipnú zábavu a športové zážitky nebude núdza. Počas celého víkendu sa bude v Tatralandii hýbať, baviť, užívať si pohodu a karibskú klímu v Tropical Paradise, dobrodružstvo na toboganoch, či na umelej surferskej vlne. Od skorého rána je v areáli pripravený animačný program, keltský miniklub, základy boxu s Tomi Kidom, vodný volejbal, aquagym, duel dňa a i. Bližšie k programu na oba dni TU.

Potešiť svoje zmysly a vstúpiť do sveta moreplavcov môžu dovolenkári aj vtedy, keď počasie vyhlási štrajk. Aquapark Tatraladnia vďaka krytej hale štyroch vnútorných bazénov so slanou morskou a čírou vodou garantuje teplotu +30°C za každého počasia. Vodný svet tropickej Tatralandie ponúka počas leta spolu 14 bazénov, 26 toboganov a 21 parných, vodných, masážnych kúpeľov, sáun a procedúr. Brány mikulášskeho aquaparku sa v noci zo 14. na 15. augusta nezatvárajú, pretože v bazénoch sa bude tancovať až do rána. Hudobné mixy namieša poľský producent Donatan so speváčkou Cleo. Viac o nočnej Tropical Pool Party TU. K letnej dovolenke na Liptove patrí už aj poznávanie histórie. Po dobe ľadovej prichádza toto leto do Liptov Arény pri Tatralandii kultúra starovekého Egypta. Výstava pieskových sôch s názvom Faraóni sprevádza návštevníkov egyptskými artefaktmi a impozantnými monumentmi vytesanými zo sypkého piesku. Návštevníkom sa naskytne tajuplný pohľad na mumifikáciu a pochovávanie faraónov. Pre najmenších je detský kútik s pieskoviskom a rozprávkovými postavičkami. 2x viac zážitkov na Liptove prináša spolupráca s aquaparkom GINO Paradise Bešeňová. So vstupenkou do Tatralandie je celodenný vstup do susedného aquaparku v Bešeňovej o 5 eur lacnejší pre dospelú osobu. Podrobnejšie informácie TU.
________________________________________________________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje  stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež vlastní 19% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní 97% podiel v horskom stredisku Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A. (SON) a 75% podiel v spoločnosti, ktorá vlastní a prevádzkuje Sliezsky zábavný park (Śląskie Wesołe Miasteczko). TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2014 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 200 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.