Na jedinečnom Von Roll Culinary week zamieša karty Vojto Artz

Na jedinečnom Von Roll Culinary week zamieša karty Vojto Artz
Na jedinečnom Von Roll Culinary week zamieša karty Vojto Artz
Stiahnuť PDF

Vyviezť svoje chuťové poháriky k oblakom netradične – nočným vývozom ratrakom, okúsiť čerstvosť a výnimočnosť starostlivo pripravovaných jedál, spoznať kulinársky ohňostroj najlepších chutí a netradičnú show v otvorenej kuchyni, si užijú všetci návštevníci Von Roll Culinary week. V najobľúbenejšej horskej reštaurácii medzi alpskými rezortmi Von Roll Restaurant Luková, ktorá získala zlato v hodnotení kvality lyžiarskych stredísk (Skiareatest) a zároveň je držiteľkou dvoch slovenských rekordov v sabráži, stavili tento rok na efekt a tradíciu. „Zamerali sme sa na čerstvosť, kvalitné suroviny, jednoduchosť chutí a zaujímavý servis. Von Roll Culinary week bude zahalený tajomstvom, chladom, padajúcou hmlou a ľadom, pretože to k Jasnej patrí. Spolu s mojim tímom pripravíme 8 chodov a 10 mimoriadnych gastronomických zážitkov. Teším sa, že sa opäť po rokoch vraciam na Liptov, do prostredia, ktoré dôverne poznám, kde som v minulosti pôsobil, spoznal príjemných ľudí a získal veľa priateľov. Na druhej strane je tento ´návrat strateného syna´ zvláštny a zaväzujúci. Hostia budú čakať, s čím opäť prídem,“ prezrádza Vojto Artz. 
Bližšie informácie k Von Roll Culinary week TU, k eventu cez gopass TU a reštaurácii TU. Vyhliadková a la carte Von Roll Restaurant Luková s krbom, originálnym múzejným interiérom v prevedení kameňa a dreva, ponúka okrem top kuchyne aj prekrásny výhľad na Západne a Vysoké Tatry, Liptovskú kotlinu a hladinu Liptovskej Mary.             
Vojto Artz (1970) – šéfkuchár spoločnosti Metro Cash & Carry Slovakia, s.r.o, pôsobil 5 rokov ako šéfkuchár Hotela Tri Studničky**** v Demänovskej Doline, je známy z televíznych relácii a aj vďaka svojim knihám o varení. Je absolventom Yves Thuries Culinary Academy a držiteľom prestížnych ocenení v gastronomických službách. Jeho najväčšou prednosťou je obrovská láska k vareniu a kulinárske umenie na tanieri. Venuje sa molekulárnej kuchyni a live cooking show. Varil takmer pre všetky osobnosti kultúrneho, politického či športového života na Slovensku a v Českej republike.      
_________________________________________________________________________________

Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje  stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež vlastní 19% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní stredisko Szczyrk. TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2014 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 200 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.