Album „Nech“ pokrstili slanou morskou vodou

Po úvodných skladbách z albumu „Nech“ sa obaja krstní rodičia naklonili nad obrovskú mušľu a slanou morskou vodou z bazénov Tropical Paradise pokrstili 11 piesní so slovami: „Nech táto úžasná hudba a spev dobyje svet hudby! Krstíme ťa a vyprevádzame do sveta, nech si také poctivé CD ako chlapi a baby, čo ho stvorili.“

„My sme robili krsty v hlavných mestách, ja sa netajím tým, že som lokálpatriot a chcel som to doviesť k nám na Liptov, lebo Tatralandia je symbol Mikuláša. Spievalo sa mi v 34 stupňoch trošku extréme, ale ja sa veľmi teším, lebo na lodi sme ešte nehrali. Hudba na novej doske je celkom odvážna, chcel som, aby si v nej každý našiel to svoje, či už sú to moderné skladby, blues alebo harichovský britpop,“ s úsmevom povedal Martin Harich.

Okrem éterickej Celeste Buckingham, s ktorou si Martin Harich na krste zaspieval aj duet, prišli hudobnú novinku podporiť kolegovia zo Superstar Thomas Puskailer, Jerguš Oravec alebo spevák Martin Madej.

Martin Harich začínal vo folklórnom súbore, naučil sa hrať na gitare, klavíri a bicích. V roku 2011 sa stal finalistom televíznej Superstar, kde skončil na štvrtom mieste. V tom istom roku mu vyšlo CD s názvom Príbeh snov.

Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý sám alebo prostredníctvom dcérskych spoločností vlastní a prevádzkuje atraktívne lyžiarske strediská a hotely v oblasti Nízkych a Vysokých Tatier. Patria sem strediská Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Tri studničky, Chalets Záhradky De Luxe a hotel Srdiečko, vo Vysokých Tatrách spoločnosť TMR vlastní a prevádzkuje strediská Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec, Hotel Slovakia a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež spoluprevádzkuje stredisko Štrbské Pleso a od zimnej sezóny 2012/2013 si prenajíma v spolupráci so spoločnosťou SMMR, a.s. aj horské stredisko Špindlerov Mlyn v ČR. TMR je zároveň vlastníkom Tatralandie. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj zábavu vo Fun Parku, relax v špeciálnej tropickej hale s morskou vodou, ako aj ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. TMR tiež vlastní hotely a prenajíma hotely Kosodrevina, Liptov a Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2012 sa preinvestovalo do uvedených stredísk vyše 144 mil. €, tieto investície prispievajú k zvýšeniu štandardu a návštevnosti Tatier. Akcie TMR sú od roku 2012 obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.