Dovolenka v Tatrách je teraz pre rodiny ešte výhodnejšia

Zima je už za dverami, s rezerváciou dovolenky sa nevyplatí otáľať. V tatranských TMR hoteloch predstavili výhodné pobytové balíčky. Pri skorej rezervácií ušetria dovolenkári až 20%, v ponuke sú pobyty so skipasmi, wellness aj aquaparkom. Lyžiarski fajnšmekri ocenia balík so skipasom počas celého pobytu zadarmo spolu so zľavou na lyžiarsku školu, požičovňu a wellness procedúry počas prvého snehu a jarnej lyžovačky. V rámci celej sezóny pri ubytovaní sa na 7 nocí získajú hostia 1 noc úplne zadarmo v akcii 7 nocí za 6.

Rodiny môžu benefitovať hneď z niekoľkých výhod. Deti do 6 rokov štandardne bývajú a raňajkujú zadarmo. Počas januára, marca a apríla bývajú deti do 12 rokov  na prístelke zdarma a pri pobyte s 2 dospelými získavajú všetky deti skipasy grátis. Ďalšou akciovou ponukou je zľava 25% na druhú izbu, ktorá rodinám s 2 deťmi dáva viac priestoru na súkromie i zábavu. „Našim dovolenkárom odporúčame, aby si nenechali ujsť prvý sneh a pravú tatranskú lyžovačku. Bez obáv z počasia si môžu rezervovať pobyty za zvýhodnené ceny so skipasmi grátis a kombinovať ich s relaxom v tropickom raji Aquaparku Tatralandia,“ uviedla Alena Spišiaková, vedúca marketingu hotelov TMR.

Tatranské hotely TMR predstavujú najvýhodnejší koncept pre rodinnú dovolenku. Vo všetkých hoteloch sú deti do 6 rokov ubytované zdarma, väčšina hotelov je lokalizovaná priamo pod zjazdovkami a v Nízkych Tatrách je navyše v Hoteli Grand Jasná zriadené detské animačné strediskové centrum. Nielen ubytovaní rodičia, ale všetci lyžujúci sa rodičia v stredisku Jasná, sa tak bezstarostne môžu vybrať na svah a o ich deti bude nadštandardne postarané – na pol dňa, na celý deň, so stravou alebo aj bez. Najmenší návštevníci Vysokých Tatier budú profesionálne zaopatrení v Kamzíkove na Skalnatom plese, kde je túto zimu k dispozícii nový Family Ski babysitting.

Najkrajší výhľad na hory je spoza okien tatranských hotelov. Práve tie prichádzajú s inovatívnym riešením ako si vybrať na jednom mieste ideálnu dovolenku, priestor pre podujatie, míting, svadbu či teambuilding. Na stránke pod názvom tmrhotels.com si každý vyberie kategóriu, služby hotela a otestuje si aj svoj vzťah k Tatrám. „Som Tatryholička. Na Tatrách som závislá, pretože sú liekom proti únave, stresu, smútku a miestom oddychu a zábavy, jednoducho potešia každú dušu. Už pohľad na ne mi vyčarí úsmev a každým krokom k nim som šťastnejšia,“ priznáva svoju skúsenosť známa moderátorka Erika Barkolová.

TMRhotels predstavuje sieť renomovaných hotelov s celkovou kapacitou 2 tisíc lôžok v krásnom prostredí a jedinečnými výhľadmi na panorámy Vysokých a Nízkych Tatier. Do portfólia TMRhotels patria: Grandhotel Praha v Tatranskej Lomnici, Grandhotel v Starom Smokovci, Hotel FIS na Štrbskom Plese, Hotel Grand Jasná v Jasnej, Hotel Tri Studničky v Demänovskej Doline, Chalets Jasná de Luxe, výnimočný Hotel Rotunda na Chopku vo výške 2 004 m.n.m., Holiday Village Tatralandia a horský Hotel Srdiečko.

__________________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Horský Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje  stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež vlastní 19% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní stredisko Szczyrk. TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2013 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 190 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.