Druhý hoteliersky oskar pod Chopkom

„Ocenenie patrí nielen mne, ale všetkým zamestnancom nášho hotela. Je to pre mňa výzva, neustále veci zlepšovať a zdokonaľovať ich s cieľom odlišovať sa od konkurencie. Vytvorili sme ZEN koncept – produkt, ktorý je špecifický a ktorý na trhu nemá konkurenciu. Preto sa aj naďalej budeme snažiť zlepšovať naše služby v duchu aktuálnych trendov,“ komentovala svoj úspech Iveta Chovanová.

„Súťaž Hotelier roka je dlhodobým projektom zväzu a jej vyhodnotenie je založené na objektívnych kritériách. Informácie, ktoré získavame zberom ekonomických údajov slúžia našim členom ako nástroj, ktorý im umožňuje porovnávať výkonnosť svojho hotela s ostatnými. Pomáha im to odkrývať rezervy a slúži aj ako motivačný faktor,“ uviedol prezident ZHR SR Patrik Bočkay.

Odborná komisia hodnotila 61 členských hotelov na základe ekonomických výsledkov, obsadenosti hotela a výnosu za izbu. Odborníci overovali kvalitu poskytovaných služieb počas anonymného pobytu. Iveta Chovanová je vo vedení hotela Tri Studničky štvrtý rok, v hoteli pracovala na rôznych pozíciách od  roku 2003, spomínané ocenenie získala aj za rok 2010.

Najväčšia cestovateľská online komunita TripAdvisor s viac než 32 mil. členov so 100 miliónmi recenzií ocenila Hotel Tri Studničky pod Chopkom cenou za najromantickejší hotel na Slovensku pre rok 2014. TripAdvisor na svojej stránke odporúča a hodnotí hotely reštaurácie, atrakcie a podniky súvisiace s cestovným ruchom po celom svete.

„Pozitívne hodnotenia na našu adresu sú skvelou reklamou, ale spokojný a usmiaty zákazník, ktorý sa k nám pravidelne vracia a oceňuje naše služby, je pre nás tou najväčšou odmenou a posúva nás vpred. O romantické pobyty je veľký záujem. Naši klienti si okrem nenapodobiteľnej atmosféry v objatí Nízkych Tatier, užívajú aj privátne wellness a to mimo prevádzkových hodín. Náš proklientsky prístup sa odrazil i na počte rezervácií. Len v minulom roku nám záujem o romantické pobyty vzrástol až štvornásobne. Nie je to len o prístupe, ale o celkom štýle a spôsobe poskytovaných služieb, či už hovoríme o špeciálnom menu, výzdobe izby, ústretovosti a splnení požiadaviek a maximálnych očakávaní  našich zákazníkov,“ uzavrela Chovanová.

Boutique hotel Tri Studničky v srdci Demänovskej Doliny predstavuje klenot ktorý v sebe spája horskú chatu, komfort najlepších mestských hotelov a špičkovú kuchyňu. Pozitívna energia a vysokohodnotné prostredie bolo potvrdené certifikátom za splnenie princípov a filozofie feng shui. Ako prvý Feng Shui Zen hotel na Slovensku prináša hotel Tri Studničky ideálne priestory pre relax v originálnom prostredí elementov – kameň, drevo a meď. Architektonicky riešený interiér a exteriér je lokalizovaný v lesnom prostredí v susedstve horského potoka Demänovka, čo viedlo k vytvoreniu prvej horskej pláže v Tatrách.
_________________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Horský Hotel Srdiečko a Million Star Hotel. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje  stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež vlastní 19% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní stredisko Szczyrk. TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2013 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 190 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.