Full Moon Dinner – zážitok pri magickom splne Mesiaca

Vyviesť sa špeciálnym nočným vývozom lanovkou Funitel až na Chopok, vychutnať si neobyčajnú večeru v panoramatickej reštaurácii Rotunda a pozorovať pri tom hviezdnu oblohu či panorámu Západných a Vysokých Tatier ponúkajú tri večery Full Moon Dinner. „Počas zimnej sezóny sme na Chopku pripravili zaujímavé kulinárske ´výlety do 10-tich chutí Európy´ na 2. ročníku Von Roll Culinary week. Majstrovské umenie kuchárov a top gastronomické zážitky si každý pondelok, stredu a sobotu užívajú priaznivci výnimočných chutí aj na Tatranskej večeri zážitkov. Špičkové emócie sú tak dopriate nielen lyžovačke na najlepších lyžiarskych svahoch v Jasnej, ale aj náročným gurmánom v štýlových tatranských reštauráciách na Chopku aj pod Lomnickým štítom. Pod taktovkou majstrov kuchárov sa obyčajný večer po zotmení slnka zmení na inšpirujúci gastronomický koncert počas žiariaceho Mesiaca. Naši odborníci pracujú s najkvalitnejšími surovinami a kladú dôraz na každý servírovaný detail. Objavovanie nových kombinácii jedál a vybraných nápojov dotvára neopakovateľné chvíle na streche Nízkych Tatier v jedinečnej reštaurácii Rotunda“, uviedol Marcel Števček, riaditeľ hotelov, reštaurácií a  barov v Nízkych Tatrách.
Pri hudobnom vystúpení sa každý večer počas splnu budú hostia cítiť ako v nebi. Na terase Rotundy je k dispozícii ďalekohľad a hviezdy sú tu ako na dlani. Podobne k menu jedál, cene a bližie k podujatiu na www.jasna.sk. Full Moon Dinner sa uskutoční 4.3., 5.3. a 6.3.2015 od 18. hodiny. Rezervácie na info@jasna.sk, +421 907 886 644. Špeciálne nočné vývozy lanovkami a  Full Moon Dinner sú pripravené na základe osobitných povolení OÚ odboru starostlivosti o životné prostredie v Žiline a Správy Národného parku Nízke Tatry.
_______________________________________________________________________________

Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje  stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež vlastní 19% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní stredisko Szczyrk. TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2014 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 200 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.