Hľadá sa King of Hills

TATRY (14. december 2015) – Vášniví lyžiari sa aj túto sezónu môžu zapojiť do projektu Ski Challenge výzvy a zistiť, ako sú na tom so svojimi výzvami v  prelyžovaných kilometroch na svahoch v Jasnej, vo Vysokých Tatrách a v českom stredisku Špindlerův Mlýn. Podľa osobnej štatistiky a detailného výškografu svojho denného lyžiarskeho výkonu, sa z lyžiarov vo zvolených kategóriách „Blue Powder = 20 km“, „Red Diamond = 50 km“, „Black Bomb = 100 km“, „Pro Rider = 200 km“ a „King of Mountain = 500 km“ stanú víťazi odmien v zákazníckom programe GOPASS. Celú zimu sa bude hľadať aj najväčší kráľ lyžovačky, ktorý nalyžoval najviac kilometrov a pripísal si najviac vernostných bodov.

„Ski Challenge 2016 vychádza z minuloročnej pozitívnej skúsenosti, kedy náš najlepší lyžiar odlyžoval v tatranských strediskách 4 142 km, stal sa tak oprávnene lyžiarskym kráľom. Veríme, že tento rok sa do výzvy zapojí viac ako 10-tisíc lyžiarov a nájde sa nový kráľ zjazdoviek, ktorý to spomínané číslo prekročí. Tí lyžiari, ktorí odlyžujú svoj stanovený level si pripíšu na svoj GOPASS účet body, ktoré budú môcť míňať pri opakovaných návštevách stredísk Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) a hlavne pri nákupoch ušetria. V súťaži Ski Challenge sa na konci mesiaca vždy žrebuje výherca skipasov, rovnako sa tento rok hľadať aj King of Hills, teda najlepší lyžiar, ktorý počas celej zimy odlyžoval najviac kilometrov,“ uviedol Vladimír Šarafín, business development manager pre GOPASS.
Štatistiky z nazbieraných tatranských kilometrov si môže každý registrovaný lyžiar v  programe GOPASS odčítať prostredníctvom www.gopass.sk, www.gopass.cz alebo mobilnej aplikácie. Výpočet odlyžovaných km je založený na prepočte prostredníctvom prechodov cez turnikety lanoviek v stredisku.
Ski Challenge predstavuje platformu pre zdielanie  zážitkov a štatistík zo športových aktivít. Využívanie Ski Challenge je podmienené výberom tzv. levelu. Každý z vybraného stupňa náročnosti má definovaný počet kilometrov a nazbieraných GOPASS bodov, ktoré je nutné dosiahnuť pre jeho naplnenie. Každý zaregistrovaný lyžiar má možnosť zvoliť si level a zdolať svoju výzvu. Naplnenie stupňa náročnosti v zvolených kategóriách znamená aj zaradenie sa do zlosovania o ceny.
Najčerstvejšie informácie z aktuálneho stavu zjazdoviek, legendy vysneženia svahov v Jasnej a plánovaného otvorenia ďalších zjazdoviek na LIVE Jasná. Informácie k snehovým podmienkam vo Vysokých Tatrách TU.
__________________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje  stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež vlastní 19% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní 97% podiel v horskom stredisku Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A. (SON) a 75% podiel v spoločnosti, ktorá vlastní a prevádzkuje Sliezsky zábavný park (Śląskie Wesołe Miasteczko). TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2014 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 200 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.