Jarné prázdniny s dokonalou lyžovačkou a zábavou na svahu

Jarné prázdniny začínajú školákom už v pondelok 17. februára a končia v piatok 7. marca. Užiť si voľné chvíle zmysluplne na čerstvom horskom vzduchu s perfektnou lyžovačkou a zábavou, podnecuje k novým inšpiráciám a priateľstvám. Lyžiarske strediská sa tešia z veľmi dobrých podmienok na lyžovanie. Na Štrbskom Plese je 70 cm snehu, v Tatranskej Lomnici 50 cm snehu, lyžuje sa aj na oboch stranách Chopku – v Nízkych Tatrách, kde je od 35 do 105 cm snehu. Stále je v prevádzke Tatranský ľadový dóm na Hrebienku, ktorý je najväčšou atrakciou tejto zimnej sezóny. Pre adrenalínových vyznávačov zimných športov bude opäť po roku v Jasnej freeridový pretek s názvom C.G.C Jasná adrenalín. Skialpinisti si chystajú lyže na Skialp Grand tour v Tatranskej Lomnici. V Jasnej sa ani v noci nespí. Po lyžovačke je pre milovníkov nočnej zábavy pripravená najdlhšia non-stop party, škola latino tanca, či koncert skupiny Kontrafakt v hudobnom klube Happy End. Celoročný akvapark Tatralandia s krytou halou Tropical Paradise a bazénmi so slanou morskou vodou zaujme malých aj tých veľkých. Verná kópia pirátskej lode, tobogany, šnorchlovací bazén s pokladom a rybičkami a bohatý animačný program, ponúka možnosti ako sa na Liptove počas prázdnin nenudiť. Navyše pobytové ski balíky pre celú rodinu sú v Tatrách za bezkonkurenčnú cenu. Tí najmenší sa môžu realizovať už po príchode na hotely v tvorivých dielňach, na animačných programoch, či v detských kútikoch alebo na svahu v lyžiarskej škôlke Maxiland, kde malých zverencov naučia lyžovať.

So skipassom zakúpeným cez e-hop www.gopass.sk lyžiari na svojej lyžovačke ušetria. Podrobné informácie k snehovým podmienkam, k prevádzke lanoviek, k eventom, k pobytovým balíkom, k akvaparku, či k lyžiarskej škole na www.jasna.sk, www.vt.sk, www.tatralandia.sk, www.tatrymotion.sk, www.gotatry.sk a www.happy-end.sk.
_________________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý sám alebo prostredníctvom dcérskych spoločností vlastní a prevádzkuje atraktívne lyžiarske strediská a hotely v oblasti Nízkych a Vysokých Tatier. Patria sem strediská Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe a Horský Hotel Srdiečko, vo Vysokých Tatrách spoločnosť TMR vlastní a prevádzkuje strediská Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež spoluprevádzkuje stredisko Štrbské Pleso a od zimnej sezóny 2012/2013 si prenajíma v spolupráci so spoločnosťou SMMR, a.s. aj horské stredisko Špindlerův Mlýn v ČR. TMR je zároveň vlastníkom Tatralandie. Ide o najväčší slovenský akvapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj zábavu vo Fun Parku, relax v špeciálnej tropickej hale s morskou vodou, ako aj ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. TMR tiež vlastní hotely a prenajíma hotely Kosodrevina, Liptov a Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2013 sa preinvestovalo do uvedených stredísk takmer 190 mil. €, tieto investície prispievajú k zvýšeniu štandardu a návštevnosti Tatier. Akcie TMR sú od roku 2012 obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.