Kto si trúfne na Tomiho Kida?

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ (24. júl 2013) – Leto v liptovskej Tatralandii bude tento rok nielen o zábave a vode, ale aj o tvrdých pästiach. 27. – 28. júla 2013 prídu do najväčšieho akvaparku tvrdí chlapi, ktorí si tu postavia svoj víťazný ring. Najúspešnejší slovenský boxer Tomi Kid Kovács a jeho boxerská šnúra pod názvom Slovensko do rukavíc sa v 24-hodinovom maratóne presúva na Liptov pod Tatry. Každý športovec i nešportovec alebo fanúšik si môže vyskúšať, aké je to stáť v ringu. A tí odvážni si to môžu rozdať „face to face“ priamo so šampiónom.

Tatrandia bude už o pár dní hostiť vrcholový pästiarsky klub na čele s Tomášom Kovácsom, ktorý predvedie techniku a krásu boxerského športu. Pre návštevníkov sú pripravené modelové ukážky a zápasy lokálnych pästiarov, základy boxu, tréning a cvičenia s klubmi, lapy a sparingy, súťaže v športových disciplínach, box pre najmenších, exhibícia Tomiho Kida a futbalistov FK Tatran, či ukážky bojových umení. Na Tomiho sa v Tatralandii chystá aj mužstvo futbalových zázrakov MUFUZA v zastúpení Ivo Hlaváček, Rasťo Sokol, Stano Gális, Ivan Maljar, Ivan Jakeš, Mario Porubec, Igor Krempasky, Tomaš Bezdeda, Luboš Malinak a Maťo Kozáni. V ringu sú vítaní všetci, bez rozdielu veku či pohlavia, ktorí budú mať chuť zúčastniť sa. Počas podujatia bude pre návštevníkov akvaparku pripravený sprievodný program, tanečné vystúpenia a súťaže o ceny. 24-hodinový program je zaradený medzi podujatia Slovenských rekordov o najdlhší boxersky tréning a rekord o zapojenie čo najväčšieho počtu ľudí do boxerského maratónu a ringu. Ring je otvorený pre verejnosť a každý, kto má záujem vyskúšať si box je vítaný. To, že sa Tomi nebojí výziev aj od verejnosti dokazuje slovami: „Už som boxoval s kadekým, to je pravda. Našťastie výzvy mám rád a netradičné o to viac, takže očakávam záujemcov do ringu Naposledy som v Banskej Bystrici dostal výprask od šesťročného Liborka a milej babičky, ktorá sa aj napriek svojmu veku odhodlala postaviť sa medzi povrazy. Bol to pre mňa nádherný zážitok.“ Viac o podujatí na http://www.tatralandia.sk/novinky-a-eventy/kalendar-eventov/tropical-party-tomi-kid-tour/

Akvapark Tatralandia je najväčším vodným areálom zábavy na Slovensku, kde si návštevníci môžu užiť okrem čírej aj slanú morskú vodu, zábavu v termálnych bazénoch alebo v krytej hale Tropical Paradise. V areáli pribudlo viacero nových atrakcií ako napríklad Gold Splash alebo novinka simulátora voľného pádu Superfly Tatralandia.

Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý sám alebo prostredníctvom dcérskych spoločností vlastní a prevádzkuje atraktívne lyžiarske strediská a hotely v oblasti Nízkych a Vysokých Tatier. Patria sem strediská Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Tri studničky, Chalets Záhradky De Luxe a hotel Srdiečko, vo Vysokých Tatrách spoločnosť TMR vlastní a prevádzkuje strediská Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež spoluprevádzkuje stredisko Štrbské Pleso a od zimnej sezóny 2012/2013 si prenajíma v spolupráci so spoločnosťou SMMR, a.s. aj horské stredisko Špindlerov Mlyn v ČR. TMR je zároveň vlastníkom Tatralandie. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj zábavu vo Fun Parku, relax v špeciálnej tropickej hale s morskou vodou, ako aj ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. TMR tiež vlastní hotely a prenajíma hotely Kosodrevina, Liptov a Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2012 sa preinvestovalo do uvedených stredísk vyše 144 mil. €, tieto investície prispievajú k zvýšeniu štandardu a návš