Leto v Tatralandii vyvrcholí Summer beach party s Darou Rolins

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ (23. august 2015) – Pre všetkých, ktorí sa rozhodli zažiť jedinečnú Summer beach party s koncertom Dary Rolins, pripravil Aquapark Tatralandia poriadny plážový žúr spojený s oslavou leta. 29. - 30. augusta vkročia návštevníci Tatralandie nielen pod palmy do tropického sveta, ale najmä do víru nekončiaceho tanca a zábavy. Kombinácia hudby, prímorskej atmosféry, letných dní a zážitkov z adrenalínových atrakcií, či liečivých bazénov, je tým pravým hnacím motorom a naštartovaním sa pred novými pracovnými a školskými povinnosťami. Koniec prázdnin neznamená koniec leta, letná sezóna v Tatralandii trvá do 15. septembra.

Dôvod na poriadnu oslavu sa vždy nájde a preto je v Tatralandii Summer beach party čerešničkou na vydarenom lete. Na túto party sa stačí vyzbrojiť úplne jednoducho, postačia plavky, plážové šľapky, opaľovací krém a kopec dobrej nálady. Lákadlom pre žalúdok môže byť vôňa čerstvo grilovaných špecialít zo štýlovej reštaurácie Medrano. Pre tých, ktorí chcú oslavovať leto s drinkom a s rukou hore, ponúka Barbados bar originálne miešané nápoje s posedením priamo v bazéne. Aquapark Tatralandia sa s prázdninami rozlúči ako sa patrí, navyše počasie na letnú party je garantované – v Tropical Paradise je za každého počasia plusových 30 stupňov, takže búrky rozhodne nehrozia. V najväčšom vodnom areáli sa rodiny s deťmi vykúpu spolu v 14 bazénoch s termálnou, čírou, či slanou morskou vodou. Extra dávku adrenalínu si odvážlivci užijú na 26 toboganoch a na novej atrakcii - umelej surfovacej vlne. Maximum oddychu poskytuje počas celého roka Keltský saunový svet s komplexom 21 parných, vodných masážnych kúpeľov, sáun a procedúr. Podrobnejšie k Summer beach party a ku koncertu Dary Rolins v amfiteátri Tatralandie TU.
Návštevníci aquaparku si s vernostnou kartou GOPASS uplatnia aj výhody multilístka FUN TATRY, kde si v jednom letnom balíčku užijú výhodnejšie 2 aquaparky a výlety lanovkami na obe strany Chopku. 2x viac zážitkov na Liptove prináša spolupráca s aquaparkom GINO Paradise Bešeňová. So vstupenkou do Tatralandie je celodenný vstup do susedného aquaparku v Bešeňovej o 5 eur lacnejší pre dospelú osobu. Podrobnejšie informácie TU. Špeciálne ponuky zvýhodnených cien platia do 15. septembra.
________________________________________________________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje  stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež vlastní 19% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní 97% podiel v horskom stredisku Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A. (SON) a 75% podiel v spoločnosti, ktorá vlastní a prevádzkuje Sliezsky zábavný park (Śląskie Wesołe Miasteczko). TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2014 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 200 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.