Narodeniny oslávi na snehu

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ (2. júl 2014) – Prvý júlový víkend bude na Liptove padať sneh. Od toho ozajstného má síce trošku ďaleko, no tí, ktorí oslávia narodeniny Tatralandie na veľkej penovej party, si užijú pocit, akoby začiatkom leta naozaj pod Tatrami snežilo. O program a zábavu je postarané, stačí si zbaliť plavky, opaľovací krém, slnečné okuliare a naladiť sa na „SKA“, pretože 11. narodeniny odpália v najväčšom aquaparku známe  hity ´Ona je taká´, ´Ja som to vedel´ či ´Komplikovaná´ od skupiny Polemic.

Areál Tatralandie sa 5.- 6. júla zmení na vychytenú letnú party. Bohatý animačný program s keltským mini klubom, amazonskou mini fiestou pre deti, tanečnou a penovou šou, či surfovaním v plaveckom bazéne a hľadaním pokladu, sú zlomkom z toho, čo čaká návštevníkov liptovského aquaparku. Výhercovia hlavných cien získajú v dvojdňových súťažiach celosezónne vstupy. Nielen žúr so skupinou Polemic, chladené osviežujúce narodeninové drinky a darčeky, budú oslavou vstupu do druhého desaťročia, ale najmä obrovská narodeninová torta pre malých aj veľkých maškrtníkov. Práve tým sa rozdá takmer 30 kilogramov sladkého pokušenia. Nuda v bazénoch sa tento víkend nekoná. Nepretržitú zábavu rozprúdi tím tanečníc, ktoré spolu s animátormi naučia všetkých tanec tohto leta – Tatralandia dance 2014. Leto v Tatralandii - to je 300 atrakcií, 14 bazénov, 26 toboganov, stálosť tropického počasia vďaka krytej tropickej hale, thalassoterapia - liečba morom, wellness centrum, FunPark, nová reštaurácia Medrano, 5 športových obchodov a vstupy do aquaparku pre deti do 140 cm len za 1 euro. Podrobný program oslavy narodením – Birthday Latino Fiesta TU.

Chodník slávy, ktorý je posiaty menami známych ľudí a šoubiznisových celebrít dovedie návštevníkov zo sveta vodného relaxu ku bránam zábavy. Vyzbrojiť sa na lov medzi divé šelmy začína v Safari shope. Nadšenci atrakcií môžu nasadnúť každú polhodinu na safari vláčik, ktorý ich prevezie okružnou jazdou po FunParku. V mini ZOO zas majú možnosť stretnúť austrálsku kenguru a lamy alebo vziať odvahu, nastúpiť na Gold Splash a padať z výšky 8,5 m voľným pádom v banskom vozíku. Loďky, kolotoče, nafukovacie hrady a šlapacie motokáry s prekážkou sú ideálnou voľbou pre menšie deti. Bližšie k cenám, výhodným vstupom TU. Novinkou v Tatralandii je štýlová reštaurácia Medrano, ktorej strecha pripomína plachty výletnej lode a je z nej prekrásny výhľad na okolie. Vďaka „potulnému“ komfortnejšiemu spôsobu predaja suvenírov na bicykli, si svoje spomienkové predmety, budú môcť návštevníci odniesť doslova z deky.

Prázdniny sú v plnom prúde a dovolenka na Liptove ponúka zažiť netradičné leto. ...Vyviesť sa lanovkami na Chopok a odtiaľ obdivovať nekonečné výhľady a krásy Nízkych Tatier alebo sa osviežiť a vysaunovať v Keltskom saunovom svete a užiť si tropickú atmosféru Tatralandie...
______________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Horský Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje  stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež vlastní 19% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní stredisko Szczyrk. TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2013 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 190 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.