Osobnosti si zmerajú sily vo futbale, na surfe a battle bude aj na lyžiach

Víkend nabitý emóciami štartuje už v piatok o 17. hodine v Liptov Aréne v areáli Tatralandie futbalovým battle s moderátormi Rasťom Sokolom, Arielim, Mircom, hercami Igorom Krempaským, Oldom Hlaváčkom, s futbalovými internacionálmi – Tomášom Medveďom, Štefanom Maixnerom, Lacom Peckom, majstrom sveta v kulturistike Lubošom Maliňákom a inými. Proti Slovákom sa v jednotlivých disciplínach postavia zástupcovia poľského tímu v zložení Rafał Brzozowski, Piotr Zelt, Piotr Świerczewski, Przemek Cypryański, Rafał Mroczek, Antek Królikowski a ďalší. Vstup na FOOTBALL battle je pre divákov Liptov Arény zadarmo. Po napínavom futbalovom derby si tímy zmerajú sily na vode a to priamo v SURF battle na surfovacej vlne v Tatralandii o 20. hodine. Súboj na surfe preverí silu a kondíciu jednotlivcov a rozhodne, ktorému tímu sa nakoniec podarí skrotiť umelé vlny Maui a Waikiki. Športové dianie sa v sobotu 21. januára presunie na zasnežené svahy Chopku. Mufuza si so zástupcami poľského RAP zasúťaží v obrovskom slalome na červenej zjazdovke 1a Pretekárska Luková – Priehyba v dvoch kolách o 10.30 a o 12. hodine. V SKI battle sa predstavia aj ľudia z lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry, ktorí budú súťažiť v samostatnom tíme a zamiešajú karty v celkovom výsledku pretekov Jasná Celebrity Winter Cup. Preteky na Chopku vtipne okomentuje moderátor Stano Galis. Okrem pretekov je pripravená v lokalite Priehyba aprés-ski party na svahu. Z ratrak stageu sa o zábavu lyžiarov postará Publik DJ. Bližšie informácie o priebehu jednotlivých battle ako aj o súťažiacich TU.

Lyžiari si na oboch stranách Chopku užívajú 40 km zjazdoviek. Na 33 svahoch je od 30-60 cm snehu a podmienky na lyžovanie sú veľmi dobré. Návštevníci lyžiarskeho strediska majú možnosť užívať si počas zimnej dovolenky množstvo zaujímavých a zábavných lyžiarskych aktivít. Stačí si len vybrať zo širokej ponuky akou sú napr. Fresh Track – lyžovačka na nedotknutom svahu ešte pred oficiálnym spustením prevádzky lanoviek, večerné lyžovanie na osvetlenej zjazdovke Biela Púť, spestrením lyžovačky pre deti je uzavretá FUN zóna v lokalite Otupné, spodná časť zjazdovky Vrbická č. 10 ponúka možnosti užiť si snowpark Jasná a pre skialpinistov sú pripravené hromadné organizované večerné výšľapy po vopred určených trasách. Milovníci dobrého jedla si prídu na svoje na tradičných kulinárskych večeroch Full Moon Dinner v reštaurácii Rotunda, Tatranská večera zážitkov vo Von roll Restaurant Luková alebo na IV. ročníku Culinary week.

__________________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská, zábavné parky, reštauračné zariadenia, športové služby, obchody a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec, Hotel FIS Štrbské Pleso a Horský hotel Hrebienok. TMR tiež nepriamo vlastní 9,5% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní 97% podiel v horskom stredisku Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A. (SON) a 75% podiel v spoločnosti, ktorá vlastní a prevádzkuje Sliezsky zábavný park (Śląskie Wesołe Miasteczko) a 7,3% podiel v zábavno-edukačnom projekte prostredníctvom poľskej spoločnosti Korona Ziemi Sp. z.o.o. TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2015 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 206 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.