Ostrý súboj K1 v réžii silných bojovníkov a krehkých žien

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ (8. december 2015) – Špičková divácka šou, ostré zápasy podľa pravidiel K1, kickboxu, boxu, MMA, thajského boxu aj ženského súboja v podaní Lenky Pilarčíkovej a Lenky Trnkovej čakajú na svojich divákov v exkluzívnej Noci bojovníkov. 12. decembra o 18. hodine sa v Liptov Aréne pri Tatralandii uskutoční druhý ročník divácky atraktívneho Diamonds Fight Night. O medzinárodnú konfrontáciu sa v sobotu večer postarajú zápasníci zo Slovenska, Poľska, Českej republiky, Srbska, Bosny a Hercegoviny. Svoju športovú formu si overia v 13 zápasoch.

Netradičný galavečer bojových umení spestrí svetelná šou, krásne ring girls, bohatý sprievodný program a after diamonds party s Jon Bon Jovi revival. Novinkou sú rozšírené bojové štýly a čerešničkou na večernej torte zápas dvoch krehkých žien. „K1 je najtvrdšia disciplína kickboxu, kde sa predvedie naša ženská bojovnosť a nasadenie. Po dvoch rokoch sa predstavím pred domácim publikom, uvidím, aké rady trénera zaberú na moju súperku,“ komentovala svoju taktiku Lenka Pilarčíková, ktorá sa v Liptov Aréne predstaví v jedinečnom profesionálnom súboji K1. V ostrom zápase sa Pilarčíková predvedie bez chráničov a bez helmy. „Diváci by pri tejto disciplíne najradšej videli K.O., no v mojom 52 kilogramovom prípade to skôr bude o presných zásahoch a bodoch. Nechcem sklamať publikum, na domácej pôde predvediem to najlepšie, čo viem,“ dodala s úsmevom.
Hlavný bodom večera budú zápasy o medzinárodného majstra SR federácie WKF v thajskom boxe medzi Vladimírom Sklouzom a Poliakom Czezary Zugaj-om. Na to, ktorý zo športovcov zdvihne nad hlavu víťazný opasok sa príde pozrieť aj dobre známy boxer Tomi Kid Kovács. Bojové umenie predvedú slovenskí zápasníci: Miroslav Pittner, Martin Oršuliak, Denis Kováč, Michal Mokrý, Martin Šimko, Michal Plesník, Patrik Glézl, Samuel Hadzima, Lukáš Madlinec, Milan Páleš, Tomáš Šenkýr, Michal Baláž, Martin Pacas a Tomáš Možný. Vo svojom rozlúčkovom fight-e sa divákom v Liptov Aréne predstaví 21-násobný Majster SR v kickboxe, 3-násobný Majster sveta a 7-násobný víťaz Svetového pohára v kickboxe Marián Kulizák. Večer ukončí after diamonds party v Holiday Village Tatralandia. Bližšie informácie k programu a vstupenkám TU.
__________________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje  stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež vlastní 19% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní 97% podiel v horskom stredisku Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A. (SON) a 75% podiel v spoločnosti, ktorá vlastní a prevádzkuje Sliezsky zábavný park (Śląskie Wesołe Miasteczko). TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2014 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 200 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.