Šikovná sezónka bude opäť v predaji, lyžiar s ňou ušetrí až 151 eur

DEMÄNOVSKÁ DOLINA (9. september 2015) – Lyžovačka je za dverami a tatranské strediská už teraz myslia na to, s akou ponukou oslovia lyžiarov na zimnú sezónu 2015/16. 16. septembra štartuje druhá vlna online predpredaja celosezónneho skipasu tzv. Šikovnej sezónky. Tí, ktorí si nestihli kúpiť svoj sezónny skipas, môžu využiť druhú šancu za vynikajúcu cenu a ušetriť oproti pultovej cene až 151 eur. Doprajú si tak neobmedzené lyžovanie v Tatrách od začiatku až po koniec lyžiarskej sezóny. Za doplatkovú symbolickú cenu si môžu šikovní klienti okrem výhodnej lyžovačky dokúpiť aj celosezónny vstup do liptovských aquaparkov.

„Ak si lyžiar kúpi Šikovnú sezónku v predpredaji cez www.gopass.sk za 249 eur v termíne od 16. septembra do 31. októbra, ušetrí na tatranskej lyžovačke oproti cenníkovej cene na celosezónnom skipase až 151 eur a hlavne má neobmedzené možnosti lyžovania v Nízkych a vo Vysokých Tatrách. Lyžiari majú práve teraz na začiatku jesene možnosť výhodne si zakúpiť v predpredaji Šikovnú sezónku a ušetriť na svojej lyžovačke. Pre porovnanie: Ak si dospelá osoba kúpi napríklad 6-dňový skipas do Vysokých Tatier zaplatí zaň v hlavnej sezóne 174 eur, v Nízkych Tatrách 199 eur. So Šikovnou sezónkou sa lyžuje neobmedzene, bez prerušenia a teda maximálne výhodne počas obdobia Prvého snehu, Hlavnej sezóny aj Jarnej lyžovačky za bezkonkurenčnú cenu 249 eur“, vysvetlil cenovú politiku lyžiarskych stredísk Michal Beňo, obchodný riaditeľ z Tatry mountain resorts, a.s (TMR).
16. september je dňom, kedy si klient/dospelý môže zakúpiť Šikovnú sezónku v druhej vlne cez e-shop www.gopass.sk za 249 eur. Pre kategóriu junior/študent/senior platí online predaj Šikovnej sezónky za 199 eur, pre deti bude Šikovná sezónka na celé obdobie lyžiarskej sezóny za 174 eur. Posledný deň pre nákup Šikovnej sezónky cez e-shop www.gopass.sk je 31. október 2015. Šikovnú sezónku si užívatelia GOPASSu nastavia podľa vlastných predstáv. Okrem neobmedzeného lyžovania si registrovaní užívatelia GOPASSu môžu vybrať aj neobmedzený relax v aquaparkoch Tatralandia a Gino Paradise Bešeňová za špeciálnu doplatkovú cenu a rovnako aj možnosť večerného lyžovania v strediskách.
Spoločnosť TMR predstavila už v apríli produkt s názvom Šikovná sezónka. V septembri spúšťa druhú a zároveň poslednú vlnu predpredaja celosezónneho skipasu - Šikovná sezónka pre zimnú sezónu 2015/16. Bližšie informácie aj na webe Jasnej TU, Vysokých Tatier TU a Tatralandie TU.
__________________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje  stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež vlastní 19% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní 97% podiel v horskom stredisku Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A. (SON) a 75% podiel v spoločnosti, ktorá vlastní a prevádzkuje Sliezsky zábavný park (Śląskie Wesołe Miasteczko). TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2014 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 200 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.