Snowgirls vs. Tomi Kid. Kto dá koho dole?

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ(2. júl 2015) –Amfiteáter liptovského Aquaparku Tatralandia sa najbližší víkend 4.a 5. júla zmení na boxerský ring, v ktorom si tri útle top športovkyne Snowgirls „buchnú“ do najúspešnejšieho slovenského boxera Tomiho Kid Kovácsa. Diváci však nebudú svedkami len zdvorilostných dievčenských buchnátov, pretožes našimitroma freestyle riderkami Zuzanou Stromkovou, Natáliou Šlepeckou a Klaudiou Medlovou pôjde od prvého momentu do tuhého. Svoje umenie počas 3. ročníka Sport weekendu ukáže aj Tomiho zverenec Viliam Tankó – držiteľ bronzu z európskych hier v Baku, či freerunningová skupina B.O.C. crew z Prešova.

Slnečný víkend pri termálnych bazénoch a toboganoch v Aquaparku Tatralandia bude lákadlom prevšetkých, ktorí sa chcú hýbať, užívať si tropickú pohodu a naučiť sa napríklad základy boxu s Tomi Kidom. Počas víkendového duelu si naše vrcholové freestyle lyžiarky a snowboardistkavymenia lyžiarske výstroje za tvrdé boxerské rukavice a zmerajú si sily s profesionálnou boxerskou špičkou v stredne ťažkej váhe.Určite sa bude na čo pozerať, pretože krehkosť a ženskosť v tejto exhibíciinepôjde vôbec bokom.To, či si rukávy vysúka aj riaditeľ Národného športového centra Boris Čavajda a či parkouristi (pozn. parkour- pohybová disciplína obohatená o akrobatické prvky)z Prešova pred Tomiho údermi radšej neutečú do bezpečia, sa diváci budú musieť presvedčiť sami.Možno sa však Tomi v tejto výzve dočká aj battlu v saltách. Jedným z najväčších prekvapení tohto roku na európskych hrách v Baku bol Viliam Tankó, úspešný mladý šampión a zverenec Tomiho Kida. Jeho životný príbeh je s veľkým zveličením ako z filmu „Milionár z chatrče“. O jeho talente sa presvedčia všetci, ktorí zavítajú počas víkendu do amfiteátru v areáli Tatralandie.

Nielen tropické teploty sa budú šplhať k závratným výškam, ale aj zábava počas celého víkendu. Popri boxerskej elite si návštevníci užijú bohatý animačný program, volejbal, aquagym, Let´s dance či akrobatické lietanie v Hurican Factory.Od športom nabitého víkenduje to už len kúsok k intenzívnemu relaxuv Keltskom saunovom svete. K  pohode pri vode patrí aj dobre namiešaný tropický koktail. V Tatralandii na terase reštaurácie Medrano o drinky nebude núdza. V sobotu 4. júla sa o pestrú barmanskú šou postará majster vo svojom odbore – profesionálny flair barman a someliér Tomáš Gyén. Podrobne k programu TU.
________________________________________________________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj TropicalParadise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch HolidayVillage Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje  stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež vlastní 19% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko ŠpindlerůvMlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní 97% podiel v horskom stredisku SzczyrkowskiOśrodekNarciarski S.A. (SON) a 75% podiel v spoločnosti, ktorá vlastní a prevádzkuje Sliezsky zábavný park (ŚląskieWesołeMiasteczko). TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2014 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 200 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.