TMR bude poskytovať poradensko – konzultačné služby pre Gino Paradise Bešeňová

29. decembra 2014
TMR bude poskytovať poradensko – konzultačné služby pre Gino Paradise Bešeňová

DEMÄNOVSKÁ DOLINA (29. december 2014) – Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) podpísala 19. decembra 2014 s Eurocom Investment, s.r.o zmluvu o poradenských a konzultačných službách pre aquapark Gino Paradise Bešeňová (GPB). TMR ako líder v cestovnom ruchu bude pre GPB garantom odbornosti v oblasti marketingu, reklamy, public relations, sales promotion a i.

Spoločnosť TMR začala koncom roka spolupracovať s aquaparkom GPB na úrovni poradensko – konzultačných služieb v oblasti reklamy, marketingu, PR a sales promotion a pri tvorbe a postupe regionálnych produktov a iných oblastí. „Spoločnosť TMR sa za niekoľkoročné pôsobenie v turistickom biznise vyprofilovala na silnú a dôveryhodnú značku, ktorá do regiónu, v ktorom pôsobí vnáša nóvum, zvyšuje návštevnosť Tatier vďaka masívnym investíciám, určuje trendy, ale je ochotná aj načúvať a radiť partnerom. Široké pôsobenie spoločnosti a dlhoročné skúsenosti s prevádzkou horských stredísk a aquaparku Tatralandia a ich synergický biznis model inšpiruje aj partnerské firmy v cestovnom ruchu. TMR z pozície konzultanta radí aj poľskému lyžiarskemu stredisku Pilsko – Korbielów,“ uviedol Bohuš Hlavatý, CEO TMR.
Aquapark Gino Paradise Bešeňová sa nachádza 9 km od Ružomberka v kúpeľnej dedine Bešeňová. Vodný raj poskytuje celoročný oddych a zábavu v 8 vonkajších bazénoch s geotermálnou vodou, v 5 antikorových bazénoch s čírou ohrievanou vodou, v 3 vnútorných bazénoch s masážnymi tryskami a atrakciami pre deti aj dospelých. V zábavno-adrenalínovej zóne si návštevníci užívajú 30 m vysokú toboganovú vežu, bazén s vlnobitím, pirátsku loď s diving centrom atď. Komplex ďalej ponúka vitálny svet wellness centra, ubytovanie a reštauračné zariadenia.
___________________________________________________________________________

Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Hotel Grand Jasná, Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Horský Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje  stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež vlastní 19% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní stredisko Szczyrk. TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2013 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 190 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.