V Tatrách začala výhodná a farebná jeseň

TATRY (17. september 2015) - Jeseň v Tatrách hýri pestrými farbami, ale aj zaujímavými zľavami. Tatranskí hotelieri pripravili výhodné akcie a predstavili štyri trendové farby tohtoročnej jesene: červená, ktorá dopĺňa energiu, zelená harmonizuje telo a myseľ, modrá vnáša rovnováhu a žltá povzbudzuje aktivitu. Návštevníci veľhôr si okrem posledných slnečných lúčov a čerstvého vzduchu babieho leta užívajú aj pobyt až s 25% zľavou.

Dovolenka v Tatrách sa oplatí práve teraz. V ponuke sú pobyty so zľavou 25%, vďaka akcii 4 noci za cenu 3 ako aj pobytové balíčky wellness a relax, romantika a hory. Hotelieri stavili na stabilné počasie, širokú paletu farieb jesene a možností na aktívny pohyb v Tatrách. Návštevníci si môžu predĺžiť víkend v Tatrách a dopriať si jesennú dovolenku podľa vlastných možností a predstáv. Načerpať energiu a užiť si silu prírody alebo sa nechať rozmaznávať wellnessom v Grandhoteli**** v Starom Smokovci, či dokonale vypnúť a užiť si pohodu unikátnych procedúr Lipovej jesene v Grandhoteli Praha**** v Tatranskej Lomnici. Jeseň je stvorená na dlhé vychádzky a túry, ktoré harmonizujú telo aj dušu. Tie najkrajšie výlety môžu začať napríklad zo Zen Hotela Tri Studničky v Demänovskej doline. Záujemcovia o hory, si môžu užiť turistiku aj v Chalets Jasná de Luxe – v luxusných francúzskych chatkách len päť minút od Chopku. Pokiaľ si majitelia GOPASS karty rezervujú svoj pobyt online, môžu na dovolenke ušetriť až do 35 eur. Hladina termálnych, čírych alebo modrých morských vôd pôsobí na duševnú rovnováhu. Užiť si dostatok vody aj počas babieho leta a objaviť stratenú vyrovnanosť v bazéne, či predĺžiť si dovolenku za každého počasia ponúka balík Tropická dovolenka na Liptove v Holiday Village Tatralandia. Pre tých, ktorí túžia po dobrodružstve pripravili tatranskí hotelieri balík Hory a voda aj v Hoteli FIS*** na Štrbskom Plese. Zlatisté listy tatranskej jesene a posledné slnečné lúče lákajú obuť si turistické topánky a vyraziť na túry, či výlety lanovkami na obľúbené miesta. Vyniesť svoje chuťové poháriky k oblakom, oddýchnuť si od ruchu veľkomesta alebo len tak splynúť s okolitou prírodou môžu návštevníci aj v najvyššie položenom hoteli na Slovensku – v Hoteli Rotunda na Chopku.
Pre tých, ktorí sa nevedia dočkať snehu, je pripravená aj špeciálna ponuka na zimu. Lyžovačka v Tatrách začína s 20% zľavou pre všetky pobyty v hoteloch Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) rezervované online 45 dní vopred. Bližšie k aktuálnym jesenným ponukám a pobytovým balíčkom TMR na www.tmrhotels.com
__________________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness Hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje  stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská