Až 75 % populácie využíva počas dovolenky zľavy. 365.Gopass prinesie dodatočné výhody vďaka spolupráci s 365.bank a Mastercard

Až 75 % populácie využíva počas dovolenky zľavy. 365.Gopass prinesie dodatočné výhody vďaka spolupráci s 365.bank a Mastercard
Až 75 % populácie využíva počas dovolenky zľavy. 365.Gopass prinesie dodatočné výhody vďaka spolupráci s 365.bank a Mastercard

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ (10. 7. 2024) Takmer polovica Slovákov plánuje toto leto stráviť dovolenku na Slovensku. Naproti tomu v zahraničí budú dovolenkovať len necelé dve pätiny populácie. Väčšina (75 %) sa však zhoduje v tom, že v súvislosti so svojou dovolenkou využíva rôzne zľavy či odmeny. Vyplýva to z najnovšieho reprezentatívneho prieskumu 365.bank.* Nastavenie všeobecnej populácie reflektuje aj obľúbený vernostný program a predajný portál Gopass, ktorý vstupuje do letnej sezóny s atraktívnou  novinkou. Vďaka spolupráci s 365.bank a Mastercard prináša pre svojich klientov nový balík exkluzívnych výhod pod hlavičkou 365.Gopass.  

Návštevnosť ubytovacích zariadení na Slovensku sa pomaly približuje k úrovniam spred pandémie koronavírusu. Kým od januára do apríla roku 2019, ktorý bol z hľadiska štatistík cestovného ruchu rekordný, prišlo dovolenkovať do našej krajiny 1,7 mil. turistov, k rovnakému obdobiu tohto roka sa návštevnosť vyšplhala na 1,6 mil. ľudí. Vyplýva to z dát Štatistického úradu Slovenskej republiky.

S cieľom podporiť cestovný ruch a turizmus na Slovensku prinášajú miestni prevádzkovatelia ubytovacích a gastro zariadení rôzne vernostné programy a benefity. Jednotka v cestovnom ruchu na Slovensku, spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s.(TMR), prevádzkuje program Gopass, ktorý prepája cestovanie s voľnočasovými aktivitami. Pomocou tejto aplikácie ponúka možnosť nakupovať v online prostredí zážitky v podobe skipasov, aquapasov, lístkov na lanovky, ubytovania, rôznych zážitkových programov a ďalších zaujímavých služieb z portfólia rezortov TMR.

Do letnej sezóny pritom vstupuje portál Gopass s atraktívnou novinkou. Vďaka spolupráci s 365.bank a Mastercard prináša nový balík exkluzívnych výhod pod značkou 365.Gopass.

„Každý rok sa snažíme našim klientom prinášať novinky nielen v podobe produktov, ale aj technologických riešení, ktoré im uľahčujú a spríjemňujú voľnočasové aktivity v našich rezortoch. Cieľom nášho spojenia s 365.bank a Mastercard bolo priniesť klientom Gopassu ešte väčší komfort pri platení. Vďaka tejto novinke sa klientom pri platení fyzickou či digitálnou kartou 365.bank budú vernostné body alebo v budúcnosti cashback pripočítavať priamo do ich Gopass konta resp. na Gopass kartu bez potreby mať ju fyzicky so sebou,“ uviedla Zuzana Ištvánfiová, riaditeľka obchodu a marketingu TMR.

Podľa prieskumu 365.bank takmer polovica ľudí bude toto leto dovolenkovať na Slovensku. Pobyt doma tak mnohí uprednostnia pred dovolenkou v zahraničí. V rámci finančného správania pritom kladú ľudia na dovolenkách dôraz práve na využívanie zliav. Až 75 % populácie využíva rôzne druhy zvýhodnení. V tretine prípadov ide o zľavy na vstupy do atrakcií a vodných parkov.*

“Hlavnou motiváciou, prečo ľudia využívajú v súvislosti s dovolenkovým obdobím zľavy je úspora peňazí, ale aj možnosť dovoliť si viac služieb a zážitkov. Spojenie s platformou Gopass preto považujeme za logický krok, ktorý prinesie našim klientom nielen finančné úspory, ale aj väčší komfort pri platení a dodatočné výhody. Naším cieľom je prinášať inovatívne riešenia, ktoré zjednodušujú každodenné finančné operácie,“ uvádza Tomáš Barbarič, head of product v 365.bank.

Technologicky je 365.Gopass založený na jednoduchom prepojení Gopass konta s bankovým účtom klienta v 365.bank, ktorý je držiteľom platobnej karty Mastercard. Vďaka tomu bude môcť získať dodatočné zľavy a benefity v rámci stredísk TMR.  

„Dlhodobo a v spolupráci s našimi partnermi sa usilujeme o to, aby všetci držitelia kariet Mastercard mohli bezpečne, jednoducho a rýchlo bezkontaktne platiť a dostávali vždy aj niečo navyše. Či už v podobe výhod a zliav u obchodníkov alebo prístupu k unikátnym zážitkom. Teší ma, že v prípade 365.Gopass sa vďaka unikátnemu prepojeniu Mastercard, 365.bank a spoločnosti TMR všetky výhody spájajú do komplexnej ponuky, ktorá poteší každého používateľa,“ povedala Jana Lvová, generálna riaditeľka spoločnosti Mastercard pre Slovensko a Českú republiku.

Majitelia 365.Gopass si budú môcť siahnuť na tieto  zľavy a výhody:

  • Garanciu najnižšej ceny za Aquasezónku až do 31.7.,
  • Garanciu najnižšej ceny za Gopass SKI sezónku až do 30.11.,
  • Happy hour 15 % zľava v apres-ski baroch a v baroch vo vodných parkoch,
  • 1x zľavu na 1-dňový skipass alebo aquapass,
  • 1x večerné lyžovanie zdarma na Bielej Púti,
  • 10 % zľavu vo všetkých obchodoch Tatry Motion,
  • zľava až do 20 % na nákup produktov Garmin,
  • 15 EUR bonus pri založení účtu v 365.bank pri použití kódu 365GOPASS a splnení ďalších podmienok.

Klienti, ktorí zaplatia v prevádzkach TMR bankovou kartou 365.bank budú tiež automaticky zaradení do súťaže o zážitky v hodnote 40 000 eur  z portfólia ponuky Gopass. Výhercovia sa tak môžu tešiť nielen na skipasy či aquapasy, ale aj pobyty v hoteloch, zážitkové večere či exkluzívne ceny v podobe Noci na Lomnickom štíte alebo na Chopku.  Komplexné informácie o projekte 365.Gopass nájde verejnosť na webe nekonecnezazitky.sk.

Čo je potrebné pre získanie výhod 365.Gopass? Súčasným klientom 365.bank, ktorí využívajú Gopass stačí, aby si obe kontá prepojili v aplikácii banky, a to prostredníctvom QR kódu. Klienti Gopassu, ktorí nemajú účet v 365.bank a chcú využívať výhody 365.Gopass, si môžu stiahnuť aplikáciu banky v obchode s aplikáciami a na pár klikov si založiť účet z pohodlia domova, ktorý je navyše aj bez poplatku a s množstvom ďalších digitálnych vychytávok.


* Zber dát bol realizovaný prostredníctvom aplikácie Instant Research agentúry Ipsos od 21. 6. do 26. 6. 2024 na vzorke 1018 respondentov.