Deti na lanovkách a v aquaparku za 1 euro

Horské strediská prichádzajú s letnou ponukou zažiť dobrodružstvo v Tatrách oveľa výhodnejšie. „Cena je pri výbere dovolenky v mnohých prípadoch určujúca. Snažíme sa do našich stredísk prilákať návštevníkov na naozaj výhodné ponuky. Vytvorili sme produkt, kedy sa na obe strany Chopka prepravuje na jeden lístok. Spiatočná cesta piatimi lanovkami má navyše bezkonkurenčnú cenu – do 12 rokov len za 1 euro. Bežná štvorčlenná rodina s dvoma deťmi môže kombinovanými zľavami ušetriť na jednom výlete lanovkami až 28 eur. Tých, ktorých láka viac voda a pohodlie ležadla pod tropickými palmami, zaujme liptovská Tatralandia. S použitím regionálnych kariet a online shopu je aj kúpanie sa detí do 140 cm takmer zadarmo,“ uviedla Sylvia Artzová, marketingová riaditeľka pre kampane a Nízke Tatry.

„Od 1. júna sa malí turisti prepravujú k vysokotatranským dobrodružstvám a obľúbenej Tatranskej divočine za 1 euro a do 6 rokov je cesta lanovkou zadarmo. Už najbližší víkend bude patriť športovému Tatranskému dňu detí na Štrbskom Plese, ktorý je nabitý bohatým sprievodným programom. Deti sa budú zabávať so známymi osobnosťami TV JOJ i na exkluzívnom vystúpení víťaza speváckej súťaže „X-factor“ – Petra Bažíka. Veríme, že rodiny uprednostnia hory pred nákupnými centrami a prídu si užiť jedinečné podujatie na Štrbské Pleso,“ doplnil Juraj Chovaňák, marketingový riaditeľ pre kampane a Vysoké Tatry.

Tatry sú miestom oddychu, načerpania pozitívnej energie, nových priateľstiev, či nezabudnuteľných zážitkov, ale aj výhodných pobytových balíkov. „Vyhľadávané sú najmä rodinné, romantické a wellness pobytové balíky. Cenovo sa oplatí najmä skorá rezervácia first moment – 20% alebo pobyty s 1 či 2 nocami zadarmo. Zaujímavosťou sú pobyty v ZEN štýle, Vintage romantika, kids friendly pobyt, ´Urobíme z vášho dieťaťa hviezdu´ alebo dog friendly – pobyt s domácim miláčikom,“ uzavrela marketingová manažérka hotelov TMR, Alena Spišiaková.

Regionálne karty Tatry Card a LIPTOV Region Card získavajú ubytovaní klienti už pri prvej noci strávenej v regióne. Zľavy na tatranské atrakcie je možné vyžiadať si aj u svojho ubytovateľa. Pre získanie karty Gopass je potrebné sa online zaregistrovať.
______________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Horský Hotel Srdiečko a Million Star Hotel. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje  stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež vlastní 19% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní stredisko Szczyrk. TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2013 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 190 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.