Leto v Tatrách nekončí

Posledný prázdninový víkend zažije liptovský akvapark vystúpenia najznámejších slovenských spevákov a DJ. Tanečný ošiaľ začína v sobotu poobednou Expres Pool Party s DJ Burianom, pokračuje oslavou 18. narodenín, koncertom a autogramiádou speváka Martina Haricha. Finálnym vyvrcholením party roka bude vystúpenie rapera Ega. Summer beach party v nedeľu predstaví to najlepšie z animátorskej dielne Aqua gymu, zumby, volejbalu, či detskej minifiesty a tropickej šou. Viac na http://www.tatralandia.sk/novinky-a-eventy/kalendar-eventov/summer-beach-party/

Pre rodiny s deťmi je na Štrbskom Plese už tradične akcia s názvom Svište na Plese, detská svištia olympiáda, ktorá len minulý rok prilákala do Tatier viac ako 5 tisíc návštevníkov. Počas posledného augustového víkendu si deti otestujú svoje zmysly a zašportujú v netradičných disciplínach. Každé dieťa, ktoré sa akcie zúčastní, získa po absolvovaní všetkých olympijských disciplín skipas do strediska Štrbské Pleso. Okrem svištieho behu k vrcholovej stanici lanovky na Solisku, si deti otestujú sviští zrak, čuch, sluch, slalom a budú hľadať cestu bludiskom. Malé ale aj väčšie svište si môžu namaľovať svištiu krajinku, napísať svoj vlastný sviští príbeh, zamaškrtiť si alebo sa nechať unášať zábavou na nafukovacom hrade, či šmýkačke. Viac o tatranskom víkende plnom zábavy a športu http://www.vt.sk/aktivity/eventy/sviste-na-plese/.

Deň plný dračích súťaží a zábavy si rodiny s deťmi užijú už počas štátneho sviatku vo štvrtok 29. augusta 2013. Drak Demián pozýva do Demänovskej Doliny nadšencov šarkanov na súťaž v pilotovaní a púšťaní drakov. Na nástupnej stanici lanovky Funitel v Nízkych Tatrách sa o zábavu postará skutočný rytier Vladislav. Všetci návštevníci sa môžu tešiť na bohatý sprievodný program ako dračie hry a súťaže a hľadanie pokladu draka Demiána. Viac o netradičnom podujatí v Nízkych Tatrách na http://www.jasna.sk/aktivity-a-eventy/eventy/hry-draka-demiana/.

Zabaviť sa v bazénoch a Tropickom raji v Tatralandii alebo si zatancovať, či zacvičiť a nachytať posledný letný bronz či dopriať si posledné letné dni v náručí prírody. Pod Tatrami
je množstvo možností ako stráviť koniec leta, či už v spoločnosti Svišťov, Drakov, alebo hudobných interpretov. Stačí si len vybrať.

Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý sám alebo prostredníctvom dcérskych spoločností vlastní a prevádzkuje atraktívne lyžiarske strediská a hotely v oblasti Nízkych a Vysokých Tatier. Patria sem strediská Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Tri studničky, Chalets Záhradky De Luxe a hotel Srdiečko, vo Vysokých Tatrách spoločnosť TMR vlastní a prevádzkuje strediská Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež spoluprevádzkuje stredisko Štrbské Pleso a od zimnej sezóny 2012/2013 si prenajíma v spolupráci so spoločnosťou SMMR, a.s. aj horské stredisko Špindlerov Mlyn v ČR. TMR je zároveň vlastníkom Tatralandie. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj zábavu vo Fun Parku, relax v špeciálnej tropickej hale s morskou vodou, ako aj ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. TMR tiež vlastní hotely a prenajíma hotely Kosodrevina, Liptov a Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2012 sa preinvestovalo do uvedených stredísk vyše 144 mil. €, tieto investície prispievajú k zvýšeniu š