Martikán pristihnutý vo vírivke

Oddych na horách si zvyčajne dopraje spolu s rodinou, no v novom wellness centre v Hoteli FIS***, bol na sústredení spolu s trénerom a ostatnými športovými kolegami. “Osobne mám rád útulné prostredie, kde sa veľmi dobre oddychuje. Kvalitné sauny, fínska, parná aj infrasauna sú po vymrznutí na tréningoch vonku výborné. Vyskúšal som aj vírivku,” pochvaľoval si Michal Martikán. Podľa jeho slov zimné mesiace využíva najmä na zvýšenie všeobecnej kondície a sily.

“Keďže chodievam na bežky tak Štrbské Pleso, pokiaľ je dostatok snehu, je podľa mňa najlepšie miesto na Slovensku. Vhodná nadmorská výška a rozmanitý bežkársky terén mi veľmi pomáhajú k zlepšeniu kondície. Rád chodievam aj na zjazdové lyže. Počas pobytov som skoro každé ráno na skialpinistických lyžiach na vrchole zjazdoviek pod Soliskom a tieto lyžovačky považujem za najlepšie aj najkrajšie aké som doteraz zažil,” dodal náš najlepší vodák.

Vodného slalomára viažu so Štrbským Plesom aj spomienky: “V Hoteli FIS sme boli na zimnom sústredení prvýkrát už v roku 1995 a s prestávkami sme chodili skoro pravidelne
každú zimu. Hotel má vynikajúcu polohu. Máme najbližšie na tréning na bežkách, skialpinistické lyže, zjazdovky. V hoteli, ako jedinom na Štrbskom Plese, je telocvičňa na basketbal, futbal, ktorú vždy využívam na doplnkový tréning a vynikajúce fitness centrum, ktoré si užíva veľa športovcov z celého sveta. Som rád, že sa hotel postupne rekonštruuje a už teraz sa teším na ďalšie pobyty a tréningy v tomto skvelom prostredí.”

Nové wellness centrum Natural wellness&Spa v Hoteli FIS*** na Štrbskom Plese spája v sebe dotyk dokonalej vysokohorskej prírody v atypicky riešenom hoteli s nadmorskou výškou 1 347 m.n.m. Jedinečné procedúry zostavené zo štyroch ročných období rozmaznajú aj tých najnáročnejších klientov. Viac na http://www.hotelfis.sk/sk/wellness-a-sport/nove-wellnesss

Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý sám alebo prostredníctvom dcérskych spoločností vlastní a prevádzkuje atraktívne lyžiarske strediská a hotely v oblasti Nízkych a Vysokých Tatier. Patria sem strediská Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Tri studničky, Chalets Záhradky De Luxe a hotel Srdiečko, vo Vysokých Tatrách spoločnosť TMR vlastní a prevádzkuje strediská Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec, Hotel Slovakia a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež spoluprevádzkuje stredisko Štrbské Pleso a od zimnej sezóny 2012/2013 si prenajíma v spolupráci so spoločnosťou SMMR, a.s. aj horské stredisko Špindlerov Mlyn v ČR. TMR je zároveň vlastníkom Tatralandie. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj zábavu vo Fun Parku, relax v špeciálnej tropickej hale s morskou vodou, ako aj ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. TMR tiež vlastní hotely a prenajíma hotely Kosodrevina, Liptov a Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2012 sa preinvestovalo do uvedených stredísk vyše 144 mil. €, tieto investície prispievajú k zvýšeniu štandardu a návštevnosti Tatier. Akcie TMR sú od roku 2012 obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.