TMR začala spolupracovať s Golf Resort Skalica

Liptovský Mikuláš - 20.8.2020 - Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR), ktorá je známa predovšetkým ako prevádzkovateľ horských stredísk v 4 krajinách Európy, posilňuje svoju pozíciu aj v golfovom segmente. Po troch golfových rezortech v Českej republike vstúpila spoločnosť do spolupráce aj s golfovým areálom na Slovensku – prvým partnerom sa stal Golf Resort Skalica.

Golfový segment je najnovším v portfóliu TMR. V nadväznosti na úspešnú prevádzku golfových areálov Golf Resort Ostravice a Golf Resort Kaskáda a spoluprácu s partnerským rezortom Golf Resort Olomouc sa spoločnost TMR rozhodla sprístupniť golf svojim klientom aj na Slovensku. Prvým golfovým areálom, s ktorým TMR nadviazala spoluprácu, je Golf Resort Skalica.
„Z našej strany ide o obchodnú spoluprácu, ktorá sa nám osvedčila už v prípade ihriska v Olomouci a do budúcnosti má veľký potenciál na úspešné fungovanie. Práve preto sme sa rozhodli v podobnom duchu nadviazať spoluprácu aj na Slovensku, vďaka čomu  sa Golf Resort Skalica stal od 18.8.2020 našim partnerským rezortom. V praxi to bude znamenať, že na tomto golfovom ihrisku budú môcť členovia našich klubov využívať všetky zvyčajné produkty a budú si môcť tiež dokúpiť členstvo ešte v aktuálnej sezóne. Spoločnosť TMR chce zároveň využiť čoraz väčšiu popularitu golfu a potenciál golfových rezortov sprístupniť pre členov klientskeho programu  GOPASS. Tí tak okrem výhodnejšej lyžovačky alebo vstupov do akvaparkov budú mať možnosť získať aj hru v golfových rezortoch za atraktívne ceny,“ informoval riaditeľ golfového segmentu v TMR Jan Kastner.

Kráľovská hra v kráľovskom meste Skalica
Golf Resort Skalica sa nachádza v kráľovskom meste Skalica blízko hraníc s Českou republikou. Golfové ihrisko je vybudované ako linksové a nesie rukopis architekta  Hansa-Georga Erhardta. Rezort ponúka okrem hry na 18 jamkovom ihrisku aj možnosť tréningu na viac ako 250 metrov dlhom driving range aj s krytým odpaliskom, k dispozícii je putting green a chipping green. Príjemný relax po hre ponúka Clubhouse, chutné jedlá z čerstvých surovín ponúka Reštaurácia na golfe. Grafobal Group Golf Resort Skalica v roku 2019 oslávil svoje 10.výročie.

___________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní alebo si prenajíma a prevádzkuje atraktívne horské strediská, zábavné parky, golfové rezorty, reštauračné zariadenia, športové služby, obchody a hotely. V Nízkych Tatrách na Slovensku TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Grand Jasná, Hotel Tri Studničky, Chalets Jasná Collection, Hotel Srdiečko, Hotel Pošta a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a Štrbské Pleso. V slovenských Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec, Hotel FIS Štrbské Pleso a Noc na Lomnickom štíte. V Rakúsku Skupina vlastní a prevádzkuje alpské stredisko na ľadovci Mölltaler Gletscher a jej sesterské stredisko Ankogel Mallnitz. V Čechách tiež nepriamo vlastní minoritný podiel v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn. TMR si tiež prenajíma a prevádzkuje český lyžiarsky areál Ještěd, Golf & Ski Resort Ostravice a prenajíma si Kaskáda Golf Rezort Brno, kde zastrešuje prevádzku hotela, reštaurácie a kongresového centra. V Poľsku TMR vlastní a prevádzkuje horské stredisko Szczyrk Mountain Resort a  Legendiu - Sliezsky zábavný park (Śląskie Wesołe Miasteczko). V rámci realitných projektov sa Skupina prevažne orientuje na rozvoj, budovanie a predaj apartmánov a komerčných priestorov a prenájom hotelov v rezortoch TMR. Do konca finančného roka 2019 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR cca. 400 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.