Lyžovačka začína! Ľadovec Mölltaler Gletscher otvára sezónu už 12. októbra

Lyžovačka začína! Ľadovec Mölltaler Gletscher otvára sezónu už 12. októbra
Lyžovačka začína! Ľadovec Mölltaler Gletscher otvára sezónu už 12. októbra

FLATTACH (11. 10. 2024) Lyžiarska sezóna 2024/25 v strediskách TMR štartuje už tento víkend. Ako prvé stredisko privíta lyžiarov Mölltaler Gletscher v rakúskom Korutánsku.   

Dobrá správa pre všetkých lyžiarov, ktorí sa nevedia dočkať prvých oblúkov, prichádza už v polovici októbra. „Na začiatok otvárame ikonickú zjazdovku č.3 Schareck priamo na ľadovci, začínajúcu v nadmorskej výške 3122 m. Vďaka tomu, že sme pred letom urobili výrazne väčšie snehové depónie a odložili si veľké množstvo technického snehu z minulej sezóny, bola príprava jednoduchšia a rýchlejšia. Pomohli nám samozrejme aj septembrové sneženia, ktoré v najvyšších partiách strediska priniesli miestami aj meter snehu. Situáciu síce v posledných dňoch skomplikovalo daždivé počasie, ale na sobotu bude všetko pripravené tak, aby lyžiari mohli odštartovať sezónu na tejto 1,6 km dlhej zjazdovke,“ informoval Petr Nikl, riaditeľ  strediska Mölltaler Gletscher. V pohotovosti ostáva zároveň zasnežovacia infraštruktúra na všetkých dôležitých zjazdovkách, aby bolo možné rozšíriť lyžiarsku ponuku o ďalšie zjazdovky hneď, ako to bude možné. Ľadovec Mölltaler je obľúbeným miestom nielen rekreačných lyžiarov, ale aj lyžiarskych klubov a tímov z Rakúska, Nemecka, Slovenska, Českej republiky, Poľska a Slovinska.

Schultz Winter 2017/18

Denné skipasy za najvýhodnejšie ceny sú k dispozícii online na www.gopass.travel.

Lyžiarske stredisko Mölltaler Gletscher je zároveň súčasťou ponuky celosezónneho skipasu Gopass Ski Sezónka 2024/25, ktorý umožňuje celosezónnu lyžovačku v strediskách na Slovensku (Jasná, Vysoké Tatry), v Českej republike (Špindlerův Mlýn, Ještěd), Poľsku (Szczyrk) a v Rakúsku (Mölltaler Gletscher, Ankogel, Innsbruck Muttereralm) a prináša svojim majiteľom aj ďalšie výhody a zľavy. 

Lyžiari majú aktuálne k dispozícii tri druhy sezónnych skipasov:

Gopass Ski Sezónka – 599€ (cena platná do 31. 10. 2024)

Gopass SKi Flexi Sezónka – 629€ (cena platná do 31. 10. 2024)

Gopass Ski Sezónka s účtom od 365.bank  – 489€ – cena platná do 30.11.2024.

Gopass Ski Sezónka + FAST PASS1029€ – cena platná do 31.10.2024

Viac informácií o výhodách jednotlivých druhov sezónnych skipasov nájde verejnosť na webe www.gopass.travel.